Životopis doc. dr. sc. Dubravke Šimunović

Doc. dr. sc. Dubravka Šimunović (rođ. Maruna) rođena je 1964. godine. Osnovnu i srednju medicinsku školu završila je u Zagrebu.

Na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu tijekom studiranja, dobila je Rektorovu nagradu. Završila je Poslijediplomski studij iz Adolescentne i dječje psihijatrije na Medicinskom fakultetu u Zagrebu gdje je i obranila Doktorsku disertaciju.

Zaposlena je u trajnom zvanju profesor na Zdravstvenom Veleučilištu gdje izvodi nastavu za potrebe pojedinih studijskih programa. Kroz godine usavršava svoje znanje i objavljuje tekstove iz područja mentalnog zdravlja za nekoliko web portala te uređuje i vodi emisiju iz područja javnog zdravstva na radio Mariji. Objavila je velik broj stručnih radova i sudjelovala na nekoliko projekata uz kongresna priopćenja na međunarodnoj razini.

Od 2016. godine izvodi predavanja iz područja radne terapije i intervencije u području mentalnog zdravlja, u okviru Projekta očuvanja mentalnog zdravlja u Bosni i Hercegovini podržanog od Švicarske vlade za potrebe edukacije zdravstvenih djelatnika pri centrima za mentalno zdravlje.

Od 2016. godine uključena je u edukaciju iz Logoterapije te aktivno radi na očuvanje mentalnog zdravlja u svim dobnim skupinama.

Pošalji ili podijeli na:
Doc. dr. sc. Dubravka Šimunović

Kroz mjesečne kolumne doc. dr. sc. Dubravke Šimunović zajedno ćemo učiti i rasti kroz iskustva i pojedine životne situacije koje autorica stručno analizira i prenosi svoja iskustva u kojima nas podučava ono najvažnije, kako mijenjati sebe u razvoju i učenju. Životopis i više pročitajte ovdje.

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.