O projektu

Na portalu Poduzetna.com možete pronaći najbolje brendove u Republici Hrvatskoj i šire. Ako ste se ikad pitali tko stoji iza brenda kojeg volite, ovo je pravo mjesto da saznate.

Poduzetna.com je lifestyle portal prožet pričama inspirativnih i kreativnih žena o kojima možete čitati u kategoriji Poduzetn(ic)e.

Vjerujemo da ćete uživati čitajući kao što je autorica projekta uživala slušajući njihove životne priče. Svaka od tih žena je individualna, kreativna i uspješna, no jedno je zajedničko svima, a to je ljubav koju prenose drugima kroz ono što rade. Nadamo se da smo vam tu ljubav i iskustvo uspjeli prenijeti kroz razgovore i članke te da će njihove inspirativne priče biti čitateljima od koristi u smislu osobnog napretka i razvoja vlastitih potencijala.

Poduzetna žena nekada i danas ne odnosi se samo na ženu koja je ostvarila isključivo poslovni uspjeh. Poduzetna žena je svaka žena koja ne samo da sanja o uspjehu nego pokazuje inicijativu i svakodnevno naporno radi kako bi ostvarila svoje snove, bilo da je riječ o poslu ili da učini nešto dobro za svoju obitelj ili zajednicu.

Neovisno o dobnoj skupini, svaka žena ima određene talente, znanja i vještine. Pojedinačno svatko može učiniti nešto, ali samo zajedničkim snagama grade se veliki projekti.

Naše zajedničko mjesto za druženje nije isključivo rezervirano za ženski svijet, jer su i svi muškarci zainteresirani za kvalitetne teme i članke portala dobrodošli.

Na stranici možete pronaći kategoriju Poduzetna u kuhinji. Uz recepte autorice bloga, možete pronaći kategorije suradnika i prijatelja za čiji sadržaj vjerujemo da će vam biti jednako zanimljiv i koristan. To je kategorija u čijem kreiranju sadržaja se i vi možete uključiti ukoliko smatrate da imate zanimljiv recept.

Pronaći ćete i razne savjete u kategoriji Ljepota, a kroz kolumnu Životni mozaik, uz stručno vodstvo imate priliku raditi na svojoj unutarnjoj ljepoti. Pratite svakodnevno naše Dobre misli, neka vam budu mali poticaji za svaki dan.

Na portalu vas očekuje koristan sadržaj kroz koji imate priliku učiti i izgrađivati se. Zajednički imamo odgovornost brinuti jedni za druge, poticati se na dobro i učiniti život ljepšim u svim aspektima.

Ukoliko imate zanimljiv prijedlog suradnje budite slobodni obratiti se na e-mail: info@poduzetna.com

Vaša Ivana
(vlasnica i autorica portala Poduzetna.com)

 

Pravila privatnosti i uvjete korištenja portala možete pročitati ovdje.