O meni

Od svih hobija koje sam imala, ljubav prema pisanju i ljubav prema kuhanju najviše su se iskristalizirale u mojoj zrelijoj životnoj fazi.

U šumi informacija i priča kojima smo danas zatrpani,  mene su oduvijek privlačile one ljudske priče, ljudske sudbine i kvalitete koje pojedine ljude stavljaju u rang iznad prosjeka. Bilo da je riječ o njihovim znanjima, postignućima ili jednostavno odluci da svoj život oblikuju onako kako su zamislili.

Poduzetne žene koje sam upoznala su upravo dio te priče o kvaliteti jer razmjenom životnih iskustava čovjek neprestano uči i razvija se, a spontano su se osim dobre suradnje, rodila krasna prijateljstva. Zahvalna sam za sve divne osobe koje je ovaj projek okupio.

Rođena sam 1986. godine, odrasla sam i živim u Zagrebu kojeg volim jednako kao i mogućnosti koje pruža, prirodu i lijepa mjesta za odmor i uživanje.

Diplomirala sam 2010. na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji,  smjer event management. Nakon fakulteta, pet godina sam radila u firmi koja se bavi prodajom i uz dosta znanja koje sam stekla u tom razdoblju, jedno od tih je da sam spremna krenuti u samostalne vode i posvetiti se u životu stvarima koje volim.

Projekt Poduzetna.com je nastao kao spoj svega navedenog i uz nagovor jednog prijatelja da navedene crtice dobiju opipljivu formu, te je konačno 19.7.2017. portal službeno započeo s radom i malim, ali sigurnim koracima, krenuo u svijet.

Glavna podrška da zaista krenem pisati je bio moj otac koji mi je i inače za sve veće korake u životu bio oslonac, potpora i motor koji me pokretao da u životu uvijek idem i gledam prema naprijed. Na tome ću mu uvijek biti zahvalna.

S ljubavlju,

Ivana

( Ivana Berišić, autorica i vlasnica projekta )