Jeste li čuli za Elemis BIOTEC Skin Energizing formulu koja dubinski obnavlja kožu?

Elemis BIOTEC Skin Energizing inovacija u beauty industriji je doslovno energy boost za vašu kožu. Ako je vaša koža siva i umorna ovo je svakako proizvod za vas.

Slušajte svoje tijelo. Koža nam pokazuje kad treba posebnu njegu zbog povećane razine stresa i vanjskih čimbenika. Blijedi, sivi ten, vrećice ispod očiju i gubitak sjaja kože ukazuju upravo na to da je vrijeme da se intenzivnije posvetite njezi kože. Možda ćete isto tako otkriti da zbog umora, vaša koža ne reagira na uobičajene proizvode za njegu i da je sklona iritaciji. Za njegu takve kože, a i za potpuno opuštanje uma i tijela Elemis je kreirao revolucionarnu liniju BIOTEC Skin Energizing.

Ako je visoka razina stresa dio vaše svakodnevice, moguće je da se često nalazite u začaranom krugu gdje želja da vaša koža izgleda blistavo i sjajno je nešto što vam je na dohvat ruke, ali ipak van dosega. Također, se često  oslanjamo na čokoladu ili kofein, što dovodi do iscrpljivanja energetskih nivoa stanica kože.

Kliničkim istraživanjem je dokazano da korištenjem BIOTEC Skin Energizing  dnevne kreme povećavamo staničnu regeneraciju i aktivaciju do 27% , te promoviramo optimalnu funkciju i vitalnost kože zahvaljujući BIO-ENERGY ™  kompleksu. BIO-ENERGY ™  kompleks koži vraća energiju, revitalizira i zaglađuje.

Krema je u dvije faze: u prvoj fazi kiselina jantara i bio-aktivni sastojci čuvaju mikrofloru kože, hidriraju i njeguju. Druga faza je patentirani BIO-ENERGY COMPLEX koji sadrži inkapsulirani bakar i cink koji u dodiru s kožom potiču bioelektricitet i tako vraćaju koži energiju.

Primjenom metode “intervalnog treninga” u beauty rutini, možemo pomoći vašoj koži da poboljša učinkovitosti proizvoda koje koristimo u kućnoj rutini njege kože.

Princip je sličan vježbanju. Kada radite isti trening svaki put kad odete u teretanu, svaki put radite iste grupe mišića, s vremenom taj trenirani dio  postaje manje osjetljiv na vaše napore. U osnovi, mišićne skupine uče predvidjeti što slijedi. Na isti način, stalna uporaba istih proizvoda za njegu kože može dovesti do rezistencije u učinkovitosti proizvoda jer stanice ne reagiraju na aktivne tvari iz krema koje koristite. Dok povremeni HIT trening,  može razbuditi, aktivirati njegu kože, potaknuti i stimulirati umornu i sivu kožu.

Dakle, kako na najbolji mogući način, aktivirati i energizirati sivu i umornu kožu?

ELEMIS BIOTEC Skin Energizing linija je dizajnirana imajući na umu takvu tehniku HIT treninga. Cjeloviti sustav sredstava za čišćenje, dnevne i noćne kreme mora se koristiti neprekidno tijekom 30 dana, umjesto vaše standardne rutine, kad god je vašoj koži potrebna dodatna energija i poticaj.

Razmislite o toj metodi kada želite svoju kožu spremiti za posebno stresan period u svom životu. Iznenađujuća umorna koža s novim sustavom aktivnih tvari koje će joj povećavaju energiju, prisiliti stanice na bržu obnovu, osigurati maksimalnu apsorpciju i rezultate.

Vaša nova njega kože počinje s BIOTEC Skin Energizing Cleanserom. Iako se obično odlučite za hranjivi balzam ili umirujuće kremu za čišćenje, ovaj lagani gel će pokrenuti proces energiziranja vaših stanica.

Sadrži tri eksfolijacijske kiseline – ferulna, mliječna i jantarna – koji povećavaju mitozu stanica bez abrazije kože, u kombinaciji s elektrolitima optimiziraju mikrofloru kože i uravnotežuju njezinu kiselost za maksimalan elektrodermalni odgovor kože.

Sada kada je vaša koža temeljito očišćena, vrijeme je za njegu.

S BIOTEC linijom ne trebate koristiti toner, jer sredstvo za čišćenje ostavlja kožu na optimalnoj pH razini.

Dvokomponentna BIOTEC Skin Energizing dnevna krema je formulirana kako bi vaša koža dobila snažan boost, a istodobno pruža vitalnu zaštitu tijekom dana. Kombinacija cinka i bakra pomaže u aktivaciji bioelektričnog potencijala kože i povećavaju energiju stanica. Cink je biokatalizator enzimatskih procesa koji uključuju stimulaciju rasta stanica, dok je bakar važan element u tragovima koji pospješuje sintezu ATP-a. Cink i bakar inkapsulirani su kako bi se osigurala zaštita njihovih svojstava do trenutka doticaja s kožom. Kombinacija 2 – fazne dnevne kreme daje koži niz hranjivih sastojaka koji pomažu u iscjeljenju stanica duboko u epidermisu.

Imate li osjetljivu kožu?

Kako biste smanjili i smirili crvenilo i upale jednostavno  se prebacite s originalne BIOTEC formule na BIOTEC formulu za osjetljivu kožnu. Oni s mješovitom kožom, pokušajte upotrijebiti BIOTEC dnevnu krema za mješovitu kožu – obogaćenu kozlincem, magnezijem PCA i hladno prešanom uljem pustinjske datulje kako biste uravnotežili razinu sebuma i ostavili kožu svježom i bez sjaja.

Posljednji proizvod u ovoj rutini transformacije kože je BIOTEC Skin Energizing noćna krema. Slična formula s dvofaznim djelovanjem ograničava trans-epidermalni gubitak vode tijekom noći, jača kožnu barijeru i osigurava buđenje s duboko hidriranim i energiziranim tenom.

Pošalji ili podijeli na:
Sanja Buinjac

Vlasnica Ageness Beauty Instituta, kozmetičarka po struci, wellness-koordinatorica, edukatorica za učilište Vimal u području wellness-masaža, tretmana lica i tijela te standarda i protokola u wellnessu. Godinama posvećena učenju i usavršavanju različitih metoda, tehnika i protokola za tretmane i dijagnostiku lica i tijela. Na portalu Poduzetna.com pratite stručne savjete i vodstvo na vašem putu lijepe i zdrave kože. :)

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.