Ekskluzivni event u službi ljepote i njege kože

Kako bi proslavio pokretanje novog vegan friendly ELEMIS Superfood skincare sistema, Ageness Beauty Institut će održati ekskluzivni event koji je u službi ljepote i njege kože.

Elemis Superfood Pro Radiance Event u Ageness Beauty Institutu se održava od 19.03 do 24.03. tijekom kojih će detaljno predstaviti ELEMIS Superfood skincare sistem. Nahranite i hidratizirajte kožu nakon ove oštre zime s 30 minutnim Elemis tretmanom te isprobajte novi Elemis skincare sistema uz ekskluzivni popust od 15%.

Superfood Pro Radiance Event 19.03 – 24.03. 2018

Specijalno dizajnirani Elemis tretman Superfood Pro-Radiance facial osmišljen je za intuitivno njegovanje i  tretiranje vaše kože. Vaš Elemis stručnjak će napraviti lifestyle konzultacije, uz detaljnu analizu vaše kože pomoću posebnog aparata za mjerenje postotka vlage i masnoće. Tretman osigurava postizanje sjajnih rezultata u najkraćem vremenu. Osvježite i regenerirajte kožu ovim masažnim tretmanom, uz besplatne konzultacije kako biste osigurali željene rezultate, koje odgovaraju specifičnim potrebama vaše kože.

Odaberi 25 min Superfood Pro-Radiance facial po promotivnoj cijeni od 130 kn.

Baš kao što vaše tijelo treba zdravu ravnotežu hranjivih nutrijenata radi optimalnog zdravlja, to isto treba i vaša koža. Dođite i budite prvi koji će isprobati  novu Elemis Superfood liniju koja se sastoji od sredstva za čišćenje, dnevne kreme i noćne kreme, uz Elemis Superfood ulje  svjedočite snazi 9 Superfooda koji se koriste u ovim Elemis proizvodima.

Ubrzani način života, nepravilna prehrana i pušenje ne ostavljaju posljedice samo na našem zdravlju i organizmu, nego također i na našoj koži.

U užurbanom rasporedu koji je ‘standard’ kod većine nas, već dugo nisam pronašla vremena za sebe, a kamoli za njegu lica i tijela misleći da to mogu vječno odgađati. Konstantan stres na poslu u kombinaciji s jako niskim temperaturama, učinili su moju kožu hrapavom i beživotnom.

Tijekom kliničkih istraživanja, ovi profesionalni tretmani napravljeni su na uzorku od 30 žena u dobi između 40 i 75 godina koje su na vodećim pozicijama i stres im je svakodnevica. Već nakon prvog od 6 preporučenih tretmana, osjetile su značajnu razliku. Osim što povećavaju hidrataciju, ovi tretmani pridonose elastičnosti i čvrstoći kože.

SUPERFOOD PRO-RADIANCE tretman lica je posebno dizajniran za klijente koji su pod velikim dozama stresa, a čija je koža siva i beživotna. Superfood Pro-Radiance tretman je bogat superfood sastojcima te esencijalnim mineralima namijenjenima da obnove i regeneriraju opuštene, sive , beživotne kože koja je pod stresom.

Bogata superfood sastojcima, esencijalnim mineralima i elementima u tragovima: magnezij, kalij, cink, vitamin A i E formiraju mineralnu vojsku aktivnih tvari kako bi obnovili umornu, iscrpljenu i beživotnu kožu. Amino aktivna maska pomaže u vraćanju izgubljene vlage, dubinski njeguje, detoksicira i puni kožu snažnim, energizirajućim hranjivim sastojcima. Ostavlja kožu, punijom, blistavom, osvježenom i zdravijom.

Beživotna siva koža nakon toga nije samo energizirana i detoksicirana već dobiva poseban sjaj ako se tretira ovim bogatim superfood boost tretmanom.

“Elemis tretmani posebni su još po tome što ne dobijete samo klasičnu njegu lica nego i masažu lica i vrata što je dodatna prednost zašto bih uvijek odabrala upravo ove tretmane.”

“Znate ono kada imaš osjećaj da bi mogao poletjeti?! Upravo tako sam se osjećala nakon tretmana, odmorno i opušteno kao da sam provela vikend u nekim termama.”

SUPERFOOD PRO-RADIANCE tretman lica je namijenjen:

  • Reaktivnoj koži slabijeg imuniteta
  • Sivoj beživotnoj koži
  • Koži koja je pod stresom
  • Koži kojoj je potrebna detoksikacija

PREDNOSTI SUPERFOOD PRO-RADIANCE tretmana lica

  • Uspostavlja i podiže vitalnu razinu vlage u koži
  • Osigurava neophodne hranjive sastojke te svjež, živahan izgled kože
  • Potiče regeneraciju stanica kože
  • Oksigenizira kožu
  • Smiruje i dubinski hrani stanice
  • Koža izgleda zdravije, svježe i mlađe

Kako bi proslavio pokretanje novog vegan friendly ELEMIS Superfood skincare sistema, Ageness Beauty Institut će održati ekskluzivni event koji je u službi ljepote i njege kože.

Više možete saznati i na linku ovdje.

 

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.