Izabrali smo dva odlična proizvoda koja će nahraniti vašu kožu

Nakon sunčanja obavezno hidratizirajte kožu. Moj prvi izbor je defintivno Elemis Total  Glow Bronzing Moisturiser for face/ Body Lotion  –  luksuzna krema koja potiče postupnu preplanulost hidratizira kožu te poboljšava ten dok Vegan TM proizlazi iz pšenice daje tenu još prirodniji izgled, potiče stvaranje brončanog sjaj bez izlaganja suncu.

Posebno formuliran s antioksidativnim djelovanjem bogat je zelenim čajem I đumbirom te daje kozi još vise vlage, štiti izvanstanični matrix te inhibira melanin koji proizvodi enzyme, dok evodija voćni ekstrakt poboljšava sjaj kože te pojačava isporuku sastojaka do potpornih tkiva u koži.

Obogaćen hranjivim uljem rižinih mekinja koza je baršunasto mekana s lijepim zlatnim sjajem koji stvara savršenu podlogu za make – up lica.

Alternativa za one koji ne vole sunce, solarij ili more, a žele preplanuli izgled moja topla preporuka je Elemis Total Glow Self Tanning Cream – specifičnost ovog proizvoda je to sto se jako brzo apsorbira, daje kozi prirodan ten i to samo 3 h nakon nanošenja, kontinuirana upotreba rezultira  preplanulim tenom tijekom cijele godine.

Idealna je za lice i tijelo te se može koristiti kao nadopuna u zimskim danima nakon ljeta. Prigodno je i za kožu koja je jako osjetljiva na sunce, njeguje i hidratizira te je ugodnog mirisa. Losion  se jako brzo upija te sadrži ulje makadamijskog oraščića te patentirani Elemis complex (formaciju DHA) te tirozinski derivate koji povećava sintezu melanina u stanicama… Sve navedeno vrlo učinkovito i kvalitetno možete dobiti u cijelom nizu sadržaja, proizvoda i usluga Ageness Beauty Instituta iz Zagreba.

 

I za kraj;

 

Sanjinih TOP 13 savjeta za zaštitu od sunca

 1. Zaštite kožu SPF faktotrom prije izlaska na sunce
 2. Pripremite kožu na izlaganje suncu i UV zrakama
 3. Zaštitie se odjećom i šeširom
 4. Radite redovite pilige kože
 5. Hidratizirajte kožu redovite svaki dan , prije za vrijeme i poslje sunčanja
 6. Nanosite redovite kremu s SPF –om kad ste na plaži , i ne zaboravite balzma za usne s spf-om
 7. Izbjegavajte prženje na plaži
 8. Uzimate li ljekove ili domaće proizvode za sunčanje provijerite da li su fotoosjetljivi
 9. Umjereno s solarijem tjekom primprema i tjekom godine
 10. Nezaboravite uši ( šešir , maram ili krema će biti dovoljna)
 11. Uv zrake vrebaju u hladu i kad je oblaćno
 12. Izbjegavajte sunce od 11- 16
 13. Obavezno pijte puno vode.

 

.

Pošalji ili podijeli na:
Sanja Buinjac

Vlasnica Ageness Beauty Instituta, kozmetičarka po struci, wellness-koordinatorica, edukatorica za učilište Vimal u području wellness-masaža, tretmana lica i tijela te standarda i protokola u wellnessu. Godinama posvećena učenju i usavršavanju različitih metoda, tehnika i protokola za tretmane i dijagnostiku lica i tijela. Na portalu Poduzetna.com pratite stručne savjete i vodstvo na vašem putu lijepe i zdrave kože. :)

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.