Deserti i bomboni u čaši

Deserti u plastičnim čašicama izgledaju izrazito dekorativno, a vama su prilika da kremaste kolače poslužite na slatki stol.

S obzirom da su čaše plastične jedino bitno je da se biskvit ne peče ili da ga ispečete prije i usitnite u čašu. Donji dio u čaši (biskvit) također, možete napraviti od smjese usitnjenih keksa, malo maslaca i mlijeka ili usitnjenih keksa i otopljene čokolade. Možete složiti i piškota kekse umočene u mlijeko.

Kreme na biskvit slažite po vašoj želji. Naravno ili lagane kreme koje se ne peku ili kuhane na pari malo ohladite i složite na voće. Ukrasite sve šlagom i po želji jestivim mrvicama.

Druga i ujedno najbrža dekoracija za vaš slatki stol su bomboni u plastičnim čašama na stalku. Odaberite čokoladne ili dekorativne gumene bombone po želji i njima napunite plastične čašice. Osim sjajnog efekta, bomboni su uvijek dobar dodatak slatkom stolu. 🙂

Pošalji ili podijeli na:
Ivana Berišić

Ivana Berišić, urednica i vlasnica portala Poduzetna.com. Autorica je svih intervjua na portalu i recepata u kategoriji Moji recepti-Ivana. Ako vam se ovaj članak ili recept svidio javite nam, sherajte i lajkajte nas. :) Hvala vam što nas čitate i pratite. Vaša Ivana

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.