U Čakovcu je održan Business meets fashion

5.12. u Čakovcu je održan jedinstven događaj za poduzetnice i one koje to žele postati: “Business meets fashion”.

U showroomu međimurske ženske modne marke Femel dvadesetak se poduzetnica okupilo kako bi se educiralo o promociji i modi, povezalo i družilo.

Organizatorice su bile Femel, Women in Adria i Marina Kolar & Konekta, a događaj je bio besplatan za sve sudionice.

Okupljene je pozdravila Melita Mrazović, domaćica događaja i osnivačica branda Femel.

Na početku je Marina Kolar, vlasnica obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta održala predavanje na temu “Samo/promocija kao jedan od glavnih faktora uspjeha”.

Različite su prepreke s kojima se žene kroz poduzetništvo susreću, a nedostatak samopouzdanja i manjak znanja o autentičnoj promociji često dovodi do nedostatka uspjeha i priznanja. Svrha osobnog branda nije biti poznat, nego prepoznat, a kako stvoriti osobni brand i kako se istaknuti bilo je prezentirano na zanimljivom predavanju. Za sve koje žele praktično naučiti kako i stvoriti strategiju vlastite promocije, početkom 2019. bit će organizirana edukacija “Stvori (osobni) brand”. Kroz edukacije i savjetovanja u svom obrtu Konekta, Marina pomaže pojedincima otkriti svoju profesionalnu i životnu svrhu kako bi stvorili ili osvojili posao koji žele, a malim tvrtkama pomaže vratiti se na put uspjeha. Certificirana je trenerica švicarske CH-Q metode za razvoj karijere i kompetencija.

Naš izgled i naša odjeća prenose poruku koju želimo poslati pa je u poslovnim krugovima izuzetno bitno što i kako nosimo.
Melita Mrazović, osnivačica brenda Femel održala je zanimljivo predavanje na temu capsule garderobe.

Radi se o kombinaciji od 7-30 ključnih i svevremenskih komada odjeće koje iz dana u dan možemo kombinirati. Bazne komade odjeće i modne dodatke prilagođavamo svom stilu, no svaki dan ćemo nositi potpuno drugačiju modnu kombinaciju i izgledati odlično.

Problemi kada imamo puni ormar, ali i dalje imamo osjećaj da “nemamo što obući” postaju prošlost.

Femel također njeguje stil u kojem dominiraju kvalitetni svevremenski komadi odjeće u vlastitoj proizvodnji, a u osnovnim bojama koje je vrlo lako kombinirati. Capsule garderoba je klasični stil koji se isplati usvojiti, a što vam Femel nudi možete pogledati u njihovom showroomu u centru Čakovca, gdje su vam u ovom adventsko doba pripremili puno popusta.

Ivana Matić, osnivačica/CEO Women in Adria i suorganizatorica ovog događaja pozdravila je sve prisutne. WIA članski program prisutan u cijeloj Hrvatskoj pa tako i na sjeveru, a ženama pruža mogućnost umrežavanja, informacija i edukacije koje ženama pomažu u pokretanju i upravljanju biznisom i karijerom.

Završetak druženja protekao je u neformalnom tonu uz zakusku, poklone, networking i razgovor koliko su ovakvi događaji potrebni na sjeveru Hrvatske.

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.