Predavanje “USUDI SE. POKRENI SE. Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?” u Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici i Ivancu

Potencijal je kombinacija je naših kompetencija, sveg onog što mi jesmo i što možemo i želimo postići u životu.  Ako osjećate da vam “nešto iznutra” govori da vaš život ili posao trenutno nije ono što biste mogli ili željeli, a nikako da se pokrenete i odvažite na promjenu, napravite prvi korak i dođite na predavanje USUDI SE. POKRENI SE. Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?” u neki od 4 grada:

 

  • VARAŽDIN 23.2. (subota, 17 sati) Galerija Ajngel, Ljudevita Gaja 15
  • ČAKOVEC 26.2. (utorak, 18 sati) KnjižnicaNikola Zrinski», Trg Republike 4
  • KOPRIVNICA 27.2. (srijeda, 16 sati) Poduzetnički inkubator (coworking dvorana), Dravska 17
  • IVANEC 11.3. (ponedjeljak, 18 sati) Gradska vijećnica grada Ivanca (dvorana za sastanke) u u suradnji s Poslovnom zonom Ivanec d.o.o., Trg hrvatskih Ivanovaca 9B

 

Predavanje je besplatno, ali su prijave zbog ograničenog broja mjesta obavezne

PRIJAVNICA za predavanje se nalazi ovdje. 

 

Predavačica: Marina Kolar, vlasnica obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta, certificirana edukatorica Swiss career Qualification programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda), profesionalna savjetnica i stručnjakinja za organizacijski razvoj.

 

“Crv nezadovoljstva” koji nam se povremeno javlja u životu ili na poslu nije tako loša stvar kao što mislimo. To je jednostavno naš unutarnji pokazatelj da je vrijeme da nešto promijenimo odnosno unaprijedimo.

Obično ga možete prepoznati po osjećaju da ste “zapeli”, a znate da možete i želite dati više, kad želite promjenu, ali ne znate od kud i kamo krenuti, kad sve znate u teoriji, ali se ne usudite napraviti taj prvi korak…

Ključ uspjeha je sposobnost da prepoznamo, izvučemo i koristimo ono najbolje od sebe, a to su svi naši osobni i profesionalni potencijali.

 

Kako sam ja ostvarila svoje potencijale?

Moj “unutarnji crv” često mi se pojavljivao kroz život. Odveo me od prosječnog neambicioznog života kakav se od mene očekivao, korak po korak u 18 godina rada na vodećim pozicijama, vođenju projekata i edukacija (između ostalog), a danas i u poduzetništvo.

Sljedeći svoje srce i životnu svrhu te razvijajući svoje potencijale, danas u sklopu obrta Konekta kroz edukacije i savjetovanja pomažem drugima da nađu vlastitu životnu i/ili poslovnu svrhu, nađu ili stvore za njih pravi posao ili pak da vrate svoju tvrtku na put uspjeha.

Znam da svaki pojedinac može pronaći ili stvoriti posao na kojem može ispuniti sve svoje potencijale, između ostaloga jer sam to i sama napravila.

Na predavanju ću predstaviti i CHQ metodu, Švicarski modelom upravljanja karijerom i kompetencijama. Bilo da ste nezaposleni, želite promijeniti karijeru ili tek tražite svoju poslovnu i životnu svrhu, kroz ovaj proces dobiti ćete bistru sliku kamo želite ići i plan kako ćete do svog cilja doći.

 

USUDI SE. POKRENI SE. Saznaj kako ostvariti svoje potencijale

Više o događaju možete saznati ovdje.

Dobrodošli!

Marina Kolar

www.konekta.hr

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.