Savršeno Nesavršena uz novu kolekciju Chic IB bags

Biti žena u današnje vrijeme uistinu nije lako. Standardi vremena u kojem pripadnice ljepšeg spola svakodnevno funkcioniraju ne čine im život nimalo jednostavnim. Posebice su zahtjevni pojmovi savršenstva koji im se danas nameću.

No, vrijeme je da stanete s takvim razmišljanjima – stvar je potpuno drukčija. Cilj je biti Savršeno Nesavršen!

Dozvolite sebi biti Savršeno Nesavršena –  upravo je to poruka kampanje kojom poznata zadarska dizajnerica Ivana Bičanić predstavlja novu kolekciju torbica vlastitog brenda Chic IB bags.

Ova nam se dizajnerica vraća s pravim spektaklom boja i dizajna koji će vas i ovog puta oboriti s nogu i nećete mu moći odoljeti. Uostalom, to najbolje znaju sretne vlasnice torbica s potpisom Chic IB bags koje su u ovom brendu pronašle ono što su dugo tražile.

Naziv nove, jednako privlačne, kampanje je Infinity Beauty kojom nam Ivana donosi nešto drukčije. Dizajnerica je svojim idejama proizvela liniju torbica s kojom će se svaka žena osjećati savršenom, bez obzira na godine i na nesavršenosti koje smatra da ima.

Nova je kolekcija drukčija, kaže Ivana, ali opet je u skladu sa životom i modom. Dakle, Savršeno Nesavršena i to s potpisom Chic IB bags.

To znači da je vaš put ka savršenosti zapravo gotov i ne morate više težiti k tome. Naprotiv, savršenima vas čini vaš prekrasan osmijeh i – jedna od torbica iz nove kolekcije Ivane Bičanić!

Kampanja je nastala u novootvorenom Fitness centru za žene Infinity Factory u kojem se nalazi The Factory foto studio,a u njoj su sudjelovale četiri prekrasne žene: Ivana Surać, ekonomistica, Ivana Miočić, prvostupnica sestrinstva,Vlatka Bilafer Huljev, privatna poduzetnica i sama dizajnerica Ivana Bičanić.

Za make up bila je zadužena make up artist Katarina Gospić, a autor fotografija je Angelo Virag.

Cijelu kolekciju pogledajte na Facebook profilu Chic IB bags. 

 

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.