Nova kolekcija PERLET ukrasa za kosu- kolekcija proljeće/ljeto 2018.

„Želite se osjećati kao kraljica na dan svoga vjenčanja?“ Onda je PERLET kolekcija za proljeće/ljeto 2018. stvorena za Vas. Nova kolekcija odiše kraljevskom gracioznošću i unikatnošću izrade malih umjetničkih djela za kosu. PERLET je novom kolekcijom od 20 ukrasa pokazao mnogo noviteta u izradi i dizajnu bridal ukrasa za kosu.

„Htjeli smo mladenkama ponuditi nešto novo, osvježavajuće i neviđeno na tržištu bridal ukrasa za kosu pa možete primijetiti kako naša nova kolekcija dosta odskače od naših ranijih kolekcija, kako dizajnom tako i funkcionalnošću.“– kaže dizajnerica Greta Miloš.

Pletenih graničica koje su do sada bile zaštitini znak PERLET ukrasa ima samo u tragovima, a za oko su nam posebno zapele zlatne i srebrne niti koje se do sada nisu pojavile niti u jednoj kolekciji, a ukrasima daju jedan luksuzni finish. Kolekcijom dominiraju upečatljive krune pročišćenih linija i luksuznog dizajna. Velik je naglasak na cvjetnim i lisnatim komponentama koje svojim prirodnim linijama imitiraju živo lišće i cvijeće. Na ovako velik udio kruna u novoj kolekciji od 20 ukrasa smo se dizajnerica se odlučila iz jednog jednostavnog razloga: laka nosivost. Naime, sve krune iz nove kolekcije nose se kao rajfovi koji su fleksibilni i prilagođavaju se glavi što je mladenkama jako bitno. Svaka mladenka na dan svoga vjenčanja želi biti opuštena i neopterećena. PERLET ukrasi pružaju upravo taj žarko željeni luksuz, jednostavno učvršćivanje i fleksibilnost ukrasa za sto lakšu prilagodbu vjenčanoj frizuri.

Boje koje dominiraju kolekcijom su zlatna, srebrna, bijela i bež, a većina ukrasa je jedan šarmantan spoj metalnog lišća i cvijeća prožetog zlatnim i srebrnim nitima. PERLET je proradio i na brendiranju svojih ukrasa pa od sada svaki ukras na sebi ima zaštićeni logo brenda PERLET, tako da će svaka mladenka biti sigurna da nosi originalan PERLET ukras.

Zaštitno lice kampanje je naša poznata radio i televizijska voditeljica Tatjana Jurić.

“Tatjana je jedna snažna i karizmatična žena i u potpunosti utjelovljuje našu viziju svojevrsne kraljice ovih modernih vremena“– kaže dizajnerica Greta.

“Rado sam se odazvala pozivu PERLET-a da budem zaštitno lice njihove nove kampanje. PERLET je jedan mladi i perspektivni brend na našem tržištu i drago mi je da mogu biti dio njihove čarobne priče.” – kaže Tatjana

Priču o nastanku PERLET brenda mogli ste saznati na portalu Poduzetna.com, a cijeli intervju s dizajnericom Gretom Miloš možete pročitati ovdje. Kad smo mislili da nas Perlet ne može više osvojiti, ponovo oduševljava novom kolekcijom.

Ovoga puta primjećujemo nezaobilazan kraljevski štih kojim odiše cijela kolekcija. Svaki od 20 ukrasa iz kolekcije nosi kraljvsko ime nadjenutno prema kraljicama koje su vladale u prošlosti, tako se pojavljuju imena Diana, Chaterine, Isabella, Grace i imena mnogih drugih snažnih žena koje su nekada vladale svijetom. PERLET svim budućim mladenkama šalje upečatljivo pitanje i nudi logičan odgovor. „Želite se osjećati kao kraljica na dan svoga  vjenčanja?“, Okrunite se PERLET-om.

I ovoga puta model nosi eNVy room vjenčanice što je samo potvrda kvalitetne suradnje dvaju hrvatskih brendova. Make- up potpisuje naša poznata vizažistica Sanja Agić, frizuru potpisuje Jelena Šauk iz frizerskog salona Tia Lu, a čarobne fotografije potpisuje naš mladi i perspektivni hrvatski fotograf Saša Jungić.

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.