Tinktura Face Mist Glow – za glamurozan i blistav izgled kože

Većina žena, posebno ljeti, želi brončano glamurozan izgled kože koji zrači ljepotom i sjajem. No, postoji granica gdje povlačimo crtu i ne pristajemo na kompromis, a to je kvaliteta proizvoda kojeg nanosimo na kožu!

U moru preparata koji obećavaju čaroban efekt odlučili smo isprobati onaj koji u potpisu nosi kvalitetu sastava proizvoda.

Tinktura Face Mist Glow dolazi u pakiranju od 100 ml i možete ga nanositi prije ili nakon šminkanja. Prije nanošenja obavezno dobro protresite prije upotrebe kako bi proizvod ravnomjerno nanijeli na kožu.

Hidratantni mist protkan je svjetlećim česticama uz kojeg će vaše lice biti sjajno i osvježeno.

Ljeto je period kada naša koža blista i to je izgled koji želimo zadržati što dulje tijekom cijele godine, ali svakako budite oprezni s izborom proizvoda kako ne bi dobili neželjeni narančasti efekt s mrljama na koži.

S obzirom na to da svaka koža reagira drukčije u dodiru s proizvodima za toniranje kože, savjetujemo svakako da proizvod testirate prije kupnje.

 

Osim što sunce ljeti u nama budi želju za laganom i prozračnom odjećom u kojoj želimo dati našoj koži da diše, volimo da je koža dubinski nahranjena i prije svega zaštićena od sunčevih zraka. I u ovom području njege Tinktura ima cijelu lepezu proizvoda koje možete birati prema tipu kože i neodoljivim mirisima ljeta.

Period u godini koji mnogi iščekuju s nestrpljenjem, osim raznih trendova koje volimo, odlazaka na godišnji odmor i duge kave pod mirisnim borom, nosi u sebi još jednu čaroliju prirode koju vrlo često zanemarujemo, a priroda nam svakodnevno nudi taj nevjerojatan spektar boja i zove nas da sudjelujemo u nevjerojatnoj predstavi.

Radi se o zalasku sunca, kojeg većina stručnjaka promatra kao fenomen koji ima višestruko pozitivno djelovanje na čovjeka, a ljeti je to posebno dojmljiv prizor u kojem mnogi svakodnevno uživaju.

Upravo o toj paleti nevjerojatnih boja, govori Anđela Jelić naša stručna suradnica iz područja psihologije. Kroz Pet razloga zašto baš danas trebate promatrati zalazak Sunca, otkrit ćete niz zanimljivosti o djelovanju sunca na našu nutrinu.

A ako želite biti sigurni da ste brigu o koži provjerili stručnjacima, isprobajte i ostale Tinkturine proizvode za njegu kože koje možete pronaći u njihovoj specijaliziranoj trgovini ili DM i Bipa prodajnim mjestima.

Ono što nas je oduševilo u politici ovog brenda je da su svi proizvodi potpuno prirodni, inovativni i visokoučinkoviti, a namijenjeni su svima koji žele na potpuno prirodan način njegovati svoje lice i tijelo.

Osim toga, Tinktura nudi liniju 100% prirodnih tekućih dodataka prehrani – tinktura i ručno rađenu prirodnu kozmetiku, namijenjenu njezi i problematici kože i kose.

Svi proizvodi sadrže prirodne, biljne sastojke bez umjetnih konzervansa, bojila ili mirisa.

Ostale proizvode za poboljšanje općeg zdravstvenog stanja možete pronaći na njihovoj Web stranici.

Ako imate dodatne upite o sastavu ili narudžbi proizvoda možete se javiti i putem Facebooka ili Instagrama.

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.