Večer Marijinih obroka 2018.

Marijini obroci jednostavna  su ideja koja uspijeva – pružanje dnevnog obroka na mjestu obrazovanja privlači kronično siromašnu djecu u učionice, gdje dobivaju osnovno obrazovanje koje im otvara vrata za bijeg iz siromaštva. Naša je vizija da svako dijete prima jedan dnevni obrok na mjestu svog obrazovanja i da svi oni koji imaju više nego što im je potrebno podijele s onima koji nemaju ni najosnovnije potrepštine.

Marijini obroci Hrvatska od 2009.godine dio su globalnog pokreta Mary’s Meals. Zahvaljujući hrvatskim podupirateljima do danas je otvoreno 15 školskih kuhinja u kojima oko 11.500 djece prima topli hranjivi obrok.

S velikom radošću Marijini obroci pozivaju vas na tradicionalnu Večer Marijinih obroka koja će se održati 4. prosinca u Hotelu Dubrovnik s početkom u 19:00 sati, s ciljem osvrtanja na iznimno uspješnu 2018. godinu, kako na globalnoj tako i na razini hrvatske podružnice. Večer će voditi poznata hrvatska voditeljica Karmela Vukov-Colić. Glavni dio Večeri sastoji se od pregleda humanitarnih aktivnosti diljem Lijepe naše, uvida u financijske podatke, predstavljanja nove božićne kampanje i svjedočanstva volonterke koja je vodila Projekt Ruksak 2018. i ispratila ga do završetka u Beninu.

Stiže nam i poseban gost ravno iz kišne Škotske i sjedišta humanitarne organizacije Mary’s Meals u Glasgowu – Joe Black, koji će nam ispričati posebnosti naših predivnih volontera u Hrvatskoj.

Za roditelje s djecom ovo je prilika da uživaju bezbrižno dok volonterke u kutku za igranje čuvaju njihovu djecu. Glazbeni dio Večeri uveličat će sestre anđeoskih glasova – sestre Palić.

Zabilježite 4. prosinca u svojim kalendarima i družite se s Marijinim obrocima!

Prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi 120 kuna.

Za više informacija posjetite www.marysmeals.hr
Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.