Ovaj mjesec žena posvetite sebi i edukaciji – organizacija evenata u malom prstu!

Jedna od najboljih stvari koje možete učiniti za sebe je svakako rad na sebi – od uma, tijela ili duše. Osim zdrave hrane i meditacije, svakako tu dolazi i edukacija.

Edukacijom napredujemo barem korak naprijed i znamo barem jednu stvar više nego li smo znali jučer, bez obzira na temu. Ponekad nas edukacije mogu zainteresirati za područje za koje nismo ni znali da bi nas moglo zanimati dok nismo čuli o njemu. Upravo iz tog razloga, za one koji žele znati više ali i za one koji se još traže, Eventful – agencija za organizaciju održivih evenata, osmislila je niz predavanja na temu organizacije evenata. Ovog mjeseca, koji je posvećen ženama, možete ostvariti popust od čak 20% na edukaciju uz kod „Mjesec žena 2020“ i prijavu putem emaila info@eventful.hr. Teme koje će biti aktualne ovog mjeseca su:

Više o svim predavanjima možete saznati klikom na temu koja vas zanima. Imate li ideju za temu koja nije na popisu a zanima vas? Uvijek možete poslati svoje ideje na isti mail. Možda i vaša tema bude dio repertoara predavanja! Zašto ne iskoristiti ovaj mjesec za sebe, naučiti nešto novo a pritom i raditi na sebi i svojim vještinama i znanju, zar ne?

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.