Obnavljajuća i zaštitna formula za lice s bakuchiolom i niacinamidom

SAN FACE CARE EXCLUSIVE Renew Age Protect krema za lice je hranjiva i hidratantna formulacija bogata antioksidansima koja pomaže usporiti promjene na koži uzrokovane okolišnim faktorima i starenjem.

Izlaganje različitim vremenskim uvjetima mijenja kožu i ostavlja dugotrajne posljedice u obliku suhoće i dehidracije, preuranjene pojave bora ili hiperpigmentacija. Dio tih nuspojava možemo spriječiti redovnim nanošenjem zaštitnog faktora od sunca. No, na našoj koži ostavljaju tragove  navike poput pušenja, neizbalansirane prehrane ili nedovoljnog unosa antiokisdansa hranom, pretjerane ili nedovoljne tjelesne aktivnosti, nedovoljno sna te stresne situacije kojima smo često izloženi.

Ne možemo posve izbjeći stres i ne možemo se baš svaki dan idealno hraniti, uostalom starenje tijela je prirodan proces, ali možemo cijelu priču malo odgoditi i obratiti više pažnje na svoje svakodnevne odabire. U kontekstu kozmetike primarno preporučujemo odabir formulacija koje su razvijene prema prirodnim standardima i sadrže isključivo pomno odabrane i visoko funkcionalne sastojke za dugotrajan učinak (ne nužno i one koji su dodani samo u svrhu poboljšanja senzorike ili osjećaja na koži).

SAN FACE CARE EXCLUSIVE Renew Age Protect krema za lice sadrži bogati kompleks antioksidansa – ekstrakt biljke japanski dvornik, bakuchiol i niacinamid. Oni svojim sinergijskim djelovanjem pomažu usporiti promjene uzrokovane okolišnim faktorima, stresom i životnim navikama.

Polidatin iz ekstrakta korijena japanskog dvornika, Polygonum cuspidatum djeluje poput resveratrola, antioksidativno i protuupalno te utječe na smanjenu produkciju pigmenta melanina u koži, stvara tzv. učinak „izbjeljivanja“ kože.

Bakuchiol se zbog svog povoljnog djelovanja na zrelu i masnu kožu ističe kao funkcionalni analog i biljna alternativa retinolu, samo bez često prijavljenih nuspojava retinola. To znači da je ovaj aktivni sastojak idealan za sve koji na nježan način žele poboljšati strukturu kože, popraviti i osvježiti izgled lica, utjecati na smanjenje bora i tamnih mrlja, kao i na brži oporavak kože nakon ožiljaka. Dobra vijest je da je bakuchiol posve siguran za vrijeme trudnoće, stoga ga mogu koristiti i žene koje zbog drugog stanja moraju napraviti dužu pauzu od retinola.

Osim što je jak antiokidans, niacinamid ili vitamin B3, vlaži kožu te u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom, biljnim kolagenom i polisaharidima u SAN FACE CARE EXCULSIVE Renew Age Protect kremi za lice odlično čuva vlagu i pridonosi kvalitetnoj hidrataciji lica.

SAN FACE CARE EXCULSIVE Renew Age Protect krema za lice idealna je stoga za svakoga tko želi poboljšati strukturu lica i spriječiti preuranjene promjene na koži. Obogaćena je karotenoidima i esencijalnim masnim kiselinama iz luksuznih ulja pasjeg trna, crnog ribiza i makadamije, čime zaokružuje svoj hranjivi učinak te posebno pogoduje normalnoj i suhoj koži.

SAN PRIRODNA KOZMETIKA se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić mag.pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada, te ljubavi prema prirodi i ljekovitim sastojcima iz prirode. SAN PRIRODNU KOZMETIKU možete pronaći u ljekarnama u cijeloj Hrvatskoj ili na www.san10.hr. Proizvodi je tvrtka SAN-10 d.o.o. iz Čakovca, Međimurje.

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.