Pravila privatnosti i uvjeti korištenja portala Poduzetna.com

Please select a featured image for your post

Dobrodošli na portal Poduzetna.com!

Portal Poduzetna.com omogućuje korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge Poduzetna.com portala (u nastavku PORTAL).

Smatra se da su korisnici korištenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti, kao i da prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

PORTAL zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Uvjeti korištenja portala

Upotrebljavajući web stranice www.www.poduzetna.com (u daljnjem tekstu PORTAL) pristajete na uvjete korištenja PORTALA.

Autorska prava

Svi tekstovi i fotografije su u privatnom vlasništvu vlasnice portala. Zabranjeno je kopiranje, izdavanje, prevođenje, ili na bilo koji drugi način distribuiranje bez prethodnog odobrenja vlasnice PORTALA.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava kršenje je autorskih prava te je sukladno tomu podložno tužbi.

Također, ukoliko želite koristiti članke ili materijale PORTALA, molimo da nas prethodno kontaktirate putem elektroničke pošte, te ćemo vam rado izaći u susret. Isključivo uz odobrenje moguće je korištenje materijala PORTALA isključivo uz navođenje direktnog izvora (stavljanje poveznice ili linka izvornog članka).

Zaštita privatnosti

PORTAL se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju nezakonitih aktivnosti korisnika ili nepoštivanja PORTALA.

Jednako tako PORTAL poštuje privatnost korisnika i posjetitelja te neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama. Sudjelujući u aktivnostima PORTALA, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, osobito e-mail, pohrane i koriste isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti PORTALA.

Prijava na newsletter

Ukoliko ste se prijavili da želite primati obavijesti i novosti PORTALA putem newsletter-a, dat ćemo sve od sebe da newsletter bude koristan ( što može uključivati i oglasne ili komercijalne poruke) te da bude u odgovarajućem vremenskom razmaku.

Također, kao korisnik newslettera u svakom trenutku se imate pravo odjaviti  s liste primatelja newslettera PORTALA. U slučaju poteškoća prilikom odjave ili bilo kakvih drugih tehničkih smetnji, molimo da nas kontaktirate na e-mail: info@www.poduzetna.com te ćemo učiniti sve kako bismo u maksimalnom roku pomogli otkloniti poteškoće.

Povezivanje s drugim stranicama (linkovi na portale)

PORTAL objavljuje vlastiti sadržaj, sadržaj partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te se kod svih navedenih skupina mogu u tekstu ili opisu nalaziti linkovi na vanjske stranice.
Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van PORTALA isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. PORTAL ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Kolačići (cookies)

Kako bi internetska stranica bila lakša i ugodnija za korištenje, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija (cookies). Prema odredbama Europske unije od 25. ožujka 2011. obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti vaš pristanak.

Odricanje od odgovornosti

PORTAL objavljuje sadržaje u dobroj namjeri, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati ili proizaći iz korištenja ili u vezi s korištenjem PORTALA te nije odgovoran za radnje korisnika i/ili posjetitelja PORTALA, uporabe i/ili zlouporabe sadržaja i/ili usluga portala, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisnicima, posjetiteljima ili trećim osobama u vezi s uporabom, zlouporabom ili bilo kojim načinom korištenja PORTALA, sadržaja i usluga.

PORTAL ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju korisnici, te stoga ne garantira točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.  PORTAL nije odgovoran za sadržaj, gubitak ili oštećenje sadržaja nastalo uslijed korištenja PORTALA.

Izmjene uvjeta korištenja

PORTAL zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Obveze korisnika

Korisnicima PORTALA nije dozvoljeno:

  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone i podzakonske akte, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, pornografski, prijeteći, rasistički ili šovinistički, te štetan na bilo koji drugi način;
  • objavljivanje, slanje i razmjena podataka za koje posjetitelj ili korisnik zna ili pretpostavlja da su lažni, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima ili posjetiteljima ili trećim osobama;
  • lažno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe;
  • manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koji se objavljuje ili šalje putem PORTALA;
  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom;
  • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane;
  • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog programa softvera i/ili hardvera, kao i telekomunikacijske opreme;
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja i korisnika portala.
Objave korisnika

U slučaju neprimjerenih objava, kršenja zakona ili pravila korištenja, uredništvo portala ima pravo bez najave i objašnjenja ukloniti sadržaj.

Web portal www.www.poduzetna.com rađena isključivo u pozitivnom tonu i dobroj namjeri te će svaki oblik netolerancije, mržnje, negativnosti ili bilo kakav neprimjeren sadržaj biti uklonjen sa stranice bez prethodne najave i obavjesti korisniku koji je uputio komentar prema PORTALU ili javno nekome od ostalih korisnika PORTALA.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.