Elegantna, čarobna i ponovo ostavlja bez teksta.. nova PERLET kolekcija

Elegantna, čarobna i ponovo ostavlja bez teksta.. nova PERLET kolekcija

PERLET je izbacio novu luksuznu kolekciju nakita za mladenke. Dizajnerica Greta Miloš svaki puta iznova oduševi i svakom novom kolekcijom kojom postavlja ljestvicu izrade vjenčanog nakita sve više i više.

Nova kolekcija nas je oduševila svojom elegancijom i profinjenošću. Kolekcija se sastoji od dvije pod kolekcije, Time to Sparkle i Pearl Luxury.

Podkolekcija Time to Sparkle sastoji se od nakita koji je prožet razigranim cvjetnim komponentama i listićima. Boje koje prevladavaju su bijela, bež i zlatna. Materijali su kao i do sada vrhunske kvalitete a prevladavaju pozlata, Swarovski kristali, riječni biser i staklo.

Podkolekcija Pearl Luxury je nešto nježnija i jednostavnija, ali također vrlo luksuzna, naime, perle korištene u ovoj kolekciji su Serinity perle, perle vrhunske kvalitete proizvedene u Austriji. Dio cvjetnih ukrasa u ovoj kolekciji rađeni su od ručno oblikovane gline, a dio od prirodnih školjaka što ovu kolekciju čini iznimno luksuznom. Boja koja prevladava kroz cijelu ovu pod kolekciju je bijela.

Boje ukrasa se uz određenu nadoplatu mogu i personalizirati pa ako niste ljubiteljica zlatnih detalja nakit možete naručiti i u srebrnoj varijanti.

Ova kolekcija je posebna po tome što se je prožeta SERINITY perlama. SERINITY perle izrađuju se u Austriji i najkvalitetnije su staklene perle bez olova na tržištu, uz savršenu bijelu nijansu i sjaj mogu se usporediti samo s vodećom svjetskom markom perli.

U snimanju ove nove luksuzne kolekcije model Leonarda Zeba iz agencije Talia model nosi vjenčanice Larie i Envy Rooma-a, make up potpisuje Sonja Kvesić, frizuru potpisuje Frida Hair Salon, a slike potpisuje Karmen Poznić.

Uopće ne sumnjamo da ćete među ovim nakitom naći nešto za svoj poseban dan. Tražite krunu, češljić, ukosnicu ili pak naušnice? PERLET ima sve, i sve je jednostavno prekrasno.

PERLET nakit možete kupiti na www.perlet.hr, nakit možete vidjeti i isprobati uživo u njihovom showroomu uz prethodnu najavu.

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.