Nova kolekcija PERLET vjenčanog nakita za 2019.

PERLET- više od vjenčanog nakita

Nova kolekcija PERLET vjenčanog nakita je vani. PERLET je i ovoga puta odlučio svoje vjerne pratiteljice iznenaditi izvanrednim novitetima u svojoj ponudi. Najveće iznenađenje u novoj kolekciji vjenčanog nakita je mini kolekcija PERLET naušnica. PERLET je lansirao bajkovitu kolekciju vjenčanih naušnica pa će od sada mladenke moći uz ukrase za kosu kupiti i naušnice s potpisom PERLET-a.

Nova PERLET kolekcija se sastoji od 18 vjenčanih ukrasa za kosu i 5 pari naušnica. Kolekcija je podijeljena na dvije mini kolekcije: SPARKLE DREAM I BLOSSOM GLOW.

Dizajnerica Greta Miloš i ovoga puta se poigrala s cvjetnim komponentama i stvorila bajkovitu kolekciju vjenčanog nakita za sve romantične mladenke. Osim cvjetnih komponenti koje se prožimaju kroz gotovo cijelu BLOSSOM GLOW kolekciju javljaju se i neodoljive zvjezdice i zaigrani listići koji mini kolekciji SPARKLE DREAM daju poseban šarm.

„Postoji jedan dio mladenki koji se ne pronalazi u ulozi mladenke, u cvjetnoj ili romantičnoj vjenčanoj temi pa smo ovoga puta mislili i na njih. Lisnate krune, lisnati obruči ili ukrasi s motivima zvjezdica biti će idealan odabir za takve mladenke.“, kaže dizajnerica Greta Miloš.

Gotovo svaki ukras na sebi ima sitne Swarovski kristalčiće koji daju dašak glamura ručno obojenim metalnim komponentama. U bogatoj paleti boja uz standardne boje kao što su bijela, bež, roza, zlatna i srebrna, ovoga puta se našla i nebesko plava boja za koju ne sumnjamo da će biti veliki hit među mladenkama.

PERLET naušnice su svakako vrhunac nove kolekcije, zaigrani oblici i komponente osvojit će vas na prvu. Vjerujemo da će vas ukrasi kao što su Wild Rose, Morning Glory ili Calla Lily osim svojim izgledom osvojiti i simpatičnim nazivima cvjeća koji su dani kako bi začinili već razigranu maštu pred samo vjenčanje. PERLET kolekcija namijenjena je svim mladenkama koje svoje čarobno vjenčanje žele začiniti posebnim, ručno rađenim i ručno oslikanim vjenčanim nakitom koji im ostaje kao trajna uspomena na dan vjenčanja.

Za predivne fotografije PERLET ukrasa na modelu i video zaslužan je Srećko Rundić. Zaštitno lice nove kolekcije je Ana Maria Sejdini iz modne agencije Talia Model. Čarobne fotografije samih ukrasa djelo su Saše Jungića. Make up potpisuje naša poznata vizažistica Sanja Agić.

Romantične frizure potpisuje novootvoreni salon Frida Hair Salon by Marina Ivanković. Za bajkovitu scenu i cvjetne kreacije zaslužna je Nina Blečić iz Pixy With Love. Ana Maria u novoj kampanji nosi prekrasne vjenčanice s potpisom eNVy room-a.

Novu PERLET kolekciju možete pogledati na PERLET facebook stranici i PERLET instagram profilu a kroz par dana cijela će kolekcija biti dostupna za kupnju i na web shopu na www.perlet.hr.

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.