Kreću nove besplatne radionice logoterapije

Tijekom protekla dva ciklusa, radionice logoterapije u Udruzi mobbing pokazale su se vrlo uspješnima pa Vas sa zadovoljstvom obavještavamo kako s novim radionicama nastavljamo 10. rujna 2019. godine. Kao i do sada, radionice će voditi dugogodišnja vanjska suradnica Udruge, doc.dr.sc. Dubravka Šimunović, profesorica na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.

Logoterapija je psihoterapijski pravac kojim se pomaže ljudima da pronađu smisao života – terapija smislom.

Razvio ju je austrijski neurolog i psihijatar Viktor Frankl, nakon vlastitog traumatičnog iskustva holokausta, u kojem je izgubio članove svoje obitelji. U fokusu logoterapije je pomaganje ljudima da pronađu smisao koji im vraća vjeru u život, a bez obzira na stanje i situaciju ono što uvijek treba biti sačuvano je dostojanstvo svakog čovjeka. Logoterapijski pristup u savjetovanju omogućava pružanje nade i jačanje ljudskog dostojanstva u svakodnevnom životu. Osnovna misao je da je čovjek kovač vlastite sreće, te je sposoban otkrivati ljepotu života.

Možemo li iz naše patnje i teških životnih iskustava krenuti u potragu za smislom, nasmiješiti se životu i krenuti ponovo živjeti, voljeti, stvarati?

Sve informacije možete dobiti na broj telefona 01/39 07 301 ili e-mail: udruga.mobbing@zg.t-com.hr.

Radionice logoterapije su besplatne, a prvi susret naše nove grupe planiran je 10. rujna 2019. godine, u prostorijama Udruge mobbing.

Prijaviti se možete do 24. rujna 2019. godine.

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.