Životni mozaik dr. sc. Dubravke Šimunović

Dragi moji i drage moje,  🙂

velika mi je radost i zadovoljstvo sudjelovati u zajedničkom kreiranju projekta kroz kratke i poučne susrete.

Dolazimo s različitih strana, radimo različite poslove, imamo velike i male obitelji, veselimo se i ponekad tugujemo, živimo svoju svakodnevicu najbolje što znamo i umijemo.

Želim da zajednički osmišljavamo naše mjesečne susrete koji će se temeljiti na našem zadovoljstvu, brigama i svakodnevnim promišljanjima. Ovo je prilika da učimo jedna od druge i u naletu dnevnog sivila pronalazimo načine kako ugledati zrake sunca.

Predlažite teme o kojima želite da pišemo, dijelimo iskustvo i podučavamo jedna drugu. Uspjeh projekta oduvijek ovisi o članovima tima, njihovim idejama i zajedničkim interesima i motivima.

Vjerujem u uspjeh našeg projekta u kojem će vaše osobno zadovoljstvo činiti temelj svih budućih uspjeha u vašem profesionalnom i privatnom životu.

S ljubavlju,
Vaša Dubravka

Pošalji ili podijeli na:
Doc. dr. sc. Dubravka Šimunović

Kroz mjesečne kolumne doc. dr. sc. Dubravke Šimunović zajedno ćemo učiti i rasti kroz iskustva i pojedine životne situacije koje autorica stručno analizira i prenosi svoja iskustva u kojima nas podučava ono najvažnije, kako mijenjati sebe u razvoju i učenju. Životopis i više pročitajte ovdje.

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.