Stigla je čarobna nova PERLET kolekcija 2021. „HEART COLLECTION“

Nova PERLET Kolekcija 2021. „HEART COLLECTION“
Fotografija: Karmen Poznić
Frizura: TEUTA salon
Vjenčanice: ALDUK
Model: TALIA model
Make up: Nina Bukvić


Stigla nam je nova kolekcija PERLET vjenčanog nakita za kosu. I ove godine PERLET nas je oduševio
svojom novom kolekcijom kojom će zasigurno i sve buduće mladenke biti jednako oduševljene kao i mi.

Bez obzira na koronu i smanjeni broj vjenčanja koja se održavaju u Hrvatskoj PERLET je odlučio pripremiti novu kolekciju kao što to čini svake godine. Ovo je šesta kolekcija do sada što znači da PERLET uspješno posluje u Hrvatskoj već 6 godina.

Kolekcija za 2021. godinu nosi jedno posebno toplo ime, HEART COLLECTION. Ove se godine dizajnerica Greta Miloš odlučila voditi vlastitim emocijama i odati počast svim ženskim osobama iz njene obitelji koje su njenom životu darovale smisao te pružile bezrezervnu podršku u svim njenim životnim odlukama i događajima.

„U ovo doba kada smo socijalno ograničeni i ne možemo vidjeti bližnje kada god poželimo imamo više vremena za promišljanje i uviđanje kako nam je obitelj vrlo dragocjena i da bez nje ništa nije onako kako treba biti te koliko je bitno izdvojiti vrijeme za druženje s bližnjima“ kaže dizajnerica Greta.

U novoj kolekciji se može naći uistinu za svakoga ponešto. Za svoj poseban dan možete odabrati: ukosnicu, češljić, vjenčić, obruč ili krunu a za one mladenke koje ne preferiraju nakit u kosi PERLET je izbacio i tri nova modela naušnica.

Cijela kolekcija je prožeta Swarovski kristalima, riječnim biserima i staklom a paleta boja je vrlo nježna i topla.

Nova PERLET kampanja je rezultat talentirane ekipe. Za fotografije je zaslužna Karmen Poznić, make up potpisuje Nina Bukvić, frizuru potpisuje Venera Vorfaj iz salona Teuta a model je Ema Galogaža iz agencije Talia model koja na sebi ima prekrasne Alduk vjenčanice.

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.