Pokrenut je prvi podcast o uspjehu s Marinom Kolar – od A do Žena.

Upoznajte prvi “ženski” podcast u Hrvatskoj.

U podcastu o uspjehu “od A do Žena” očekuje vas stvarni put do uspjeha sposobnih žena koje svojim djelima stvaraju pozitivan utjecaj na tuđe živote i zajednicu, žena koje žive svoju životnu i poslovnu svrhu, koje odlično rade svoj posao.

Odlična Marina Kolar donosi njihove stvarne priče koje nisu bile bez zapreka, njihove uspone i padove i uspjeh koji su postigle.

Svaka gošća prenijeti će vam i puno savjeta s područja u kojem je najjača, a koje možete iskoristiti u svom životu i poslovanju.

Inspirirajte se, educirajte i – ostvarite svoj potencijal.

Gošća prvog podcasta “od A do Žena” naziva “Bitno je da se kotač vrti” je Ana Ude – poduzetnica, make up artistica, jedna od najpoznatijih influencerica s područja sjevera HR, majka male Eve i supruga poznatog olimpijca Filipa Ude.

Nakon probijanja leda bilo se teško zaustaviti u ovom vrlo zanimljivom razgovoru, a posebno je zanimljivo bilo čuti kako Ana briljira na društvenim mrežama.

Priča ove mlade i sposobne poduzetnice nije bila jednostavna i bez zapreka, kao uostalom ni druge priče o uspjehu. Nekoć djevojčica koja je s majkom pobjegla od nefunkcionalne obitelji, preko vlastitih sumnji i strahova, ideja u koje okolina nije imala puno vjere, danas je uspješna poslovna žena koja polako i sigurno gradi svoje carstvo ljepote.

Ana u ovom podcastu otkriva što stoji iza uspjeha ove male obitelji.
Otkriva nam kako je postigla uspjeh na društvenim mrežama bez ijednog plaćenog oglasa, a što je vama savjetovala ako želite ulagati u društvene mreže i uspješnije poslovati koristeći Instagram – poslušajte u prvom podcastu emisije “Od A do Ženana ovom linku.

Razlog pokretanja ovog podcasta je što su i u podcast zajednici žene kao gošće manje zastupljene.

Smatram kako imamo puno zanimljivih žena koje itekako imaju što reći, stoga sam sama stvorila prostor za to.

Gošće neće biti samo poduzetnice već će tu biti i drugih poduzetnih žena koje su donijele hrabre i inspirativne životne i poslovne odluke.

Što je podcast?

Podcast je audio emisija koju možete slušati bilo kad, slušanje je besplatno, a distribuira se putem interneta.

Možete ga vrlo jednostavno slušati na Marininoj web stranici  tako da na audio zapisu pritisnete play.

Na mobitelu možete skinuti app SoundCloud (besplatno na Google play). Kliknite play i slušajte. Možete skinuti datoteku i slušati je poput bilo koje druge pjesme koju skinete s interneta (download).

Podcast možete slušati gdje i kada želite.

Za one koji još nisu upoznali poduzetnu Marinu Kolar, zamolili smo Marinu da se predstavi u nekoliko rečenica. 🙂

Moje ime je Marina Kolar i posljednjih 18 godina stvaram uspješne (osobne i poslovne) priče. Vlasnica sam obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta gdje pomažem ambicioznim pojedincima razviti kompetencije, karijeru i biznis kako bi ostvarili svoje potencijale i postigli željeni uspjeh. Tvrtkama pomažem vratiti fokus, istaknuti se i ostvariti rast.

Certificirana sam edukatorica Švicarskog programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda).

Osim edukacija i savjetovanja kojima se bavim, stvaram prilike pojedincima i poduzetnicima da unaprijede svoje poslovanje.

Tako sam na proljeće u 4 grada organizirala besplatna predavanja “Usudi se, pokreni se – ostvari svoje potencijale”, konferenciju “Novo lice (ženskog) poduzetništva”, a pokrenula sam i edukativni i networking događaj “Poduzetnička konektaonica”.

Za sve događaje tražilo se mjesto više što pokazuje kako ljudi žele unaprijediti svoj rad i poslovanje, te kako sjever Hrvatske ima itekako puno poduzetnih i perspektivnih ljudi.

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.