Kome se obratiti ako trebate dodatnu potporu u promociji svog biznisa?

Možete li u minutu i pol prezentirati sebe, svoju tvrtku/uslugu/proizvod i zašto radite to što radite?

Ako je odgovor negativan, a poduzetnica ste, imate problem.

Marina Kolar, organizatorica konferencije “Novo lice (ženskog) poduzetništva” tvrdi kako uglavnom žene zbog krive percepcije promocije i same sebe, promociju ne odrade kako bi trebale.

S obzirom na to da žene najčešće odgajaju da se ne nameću, da nisu glasne i proaktivne, rezultat toga često je da i  kao odrasle žene (i kao poduzetnice) smatraju da je samo/promocija “loša” te i dalje strpljivo čekaju svoj red i da ih se primijeti.

To je razlog zbog čega kroz život i karijeru često ne ostvare željeni uspjeh i ne dobiju zaslužena priznanja.

Ako ćete pasivno čekati da vas primijete, možda nećete ostvariti željeni uspjeh, nećete moći živjeti od svog rada i na kraju krajeva, to može biti i kraj vašeg poslovanja.

Edukacija, umrežavanje, podrška kao i inspiracija uspješnim ženskim poduzetničkim pričama način su kojim se mijenja lice ženskog poduzetništva.

Žene koje su samopouzdane, koje imaju informacije i potporu u poduzetničkoj zajednici vjerojatnije će se odvažiti u svijet poduzetništva, a s druge strane će naučiti promovirati sebe i svoj biznis kako zaslužuju.

 

11.4. na konferenciji “Novo lice (ženskog) poduzetništva” u Čakovcu 130 poduzetnika/ica i budućih poduzetnika/ica imat će prilike čuti inspirativne priče o uspjehu, panel diskusiju “Vrijeme je za promjene”, naučene lekcije poduzetničkog puta, o mjerama za samozapošljavanje i proširenje poslovanja, a tu je i edukacija o content marketingu i povećanju prodaje uz bogat popratni sadržaj.

 

Ulaganjem u žene i u žensko poduzetništvo ulažemo u društvo u cijelosti, pa tako će konferencija  pružiti prostor za isticanje i promociju brojnim malim poduzetnicama za čiji rad itekako vrijedi čuti.

 

Dvorana se popunila prijavama nevjerojatnom brzinom te s nestrpljenjem čekamo sam događaj.

 

Konferenciju organizira: Marina Kolar & obrt za edukaciju i savjetovanje Konekta (www.konekta.hr )

Sve o konferenciji, programu, partnerima i govornicama saznajte na www.novolice.konekta.hr

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.