Karmela Vukov-Colić

Vjerojatno ne možete ni izbrojati koliko puta vam je Karmela Vukov-Colić poželjela dobro jutro putem emisije na tv-u ili svojim vedrim glasom putem radija. Savršene dikcije, elokventna i simpatična, Karmela je svakoj emisiji koju vodi dala prepoznatljivi ton.

Rođena je u Zagrebu, 7. srpnja 1968. i u javnosti je poznata kao hrvatska novinarka te televizijska i radijska voditeljica.

Trenutno vodi HRT-ovu jutarnju emisiju “Dobro jutro, Hrvatska“, a na 2. programu Hrvatskog radija vodi emisiju Glazbeni megahertz i jutarnji program. Svoju karijeru je započela davnih godina na Radiju 101 i od tada sudjelovala u nizu uspješnih televizijskih i radijskih emisija.

Poznato je da je Karmela svestrana i kreativna. Uz životnu ulogu majke, obožava provoditi vrijeme u kuhinji i u otkrivanju novih recepata. Autorica je bloga Ciao Karmela na kojem možete pronaći niz korisnih ideja kako izraditi dekorativne i ukrasne predmete te izvrsne recepte koje je Karmela s nama podijelila u kategoriji Poduzetna u kuhinji.

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.