Uključi se u kampanju #MOŽEŠ!

Krajem 2019. poduzetnica Marina Kolar lansirala je još jedan svoj projekt, kampanju #MOŽEŠ!

U svom dugogodišnjem edukacijskom radu s pojedincima i organizacijama primijetila sam kako ljudima često treba samo malo poticaja i podrške kako bi donijeli hrabre odluke i ostvarili svoje potencijale, započeli novu osobnu ili poslovnu priču ili pak donijeli druge odluke koje će im promijeniti život.

Nakon što sam svoju prvu poduzetničku godinu i ja čekala edukacije, okupljanja i ostale evente u Međimurju kako bih upoznala istomišljenike, a koji se nisu desili, prestala sam čekati i odlučila sam ih organizirati sama.

Iz toga je nastalo mnoštvo aktivnosti za poduzetne ljude i poduzetnike/ice, poput proljetne konferencije “Novo lice (ženskog) poduzetništva”, predavanja “Usudi se, pokreni se!” u 4 grada, podcasta o uspjehu s Marinom Kolar “Od A do Žena”, Poduzetničke konektaonice te na kraju – kampanje #MOŽEŠ!

U ovim aktivnostima upoznala sam i surađivala s ljudima koji su se pokrenuli i usudili krenuti u akciju, a onda svoje ciljeve i ostvarili. Sada donosim njihove priče, kako bi se krug motivacije nastavio vrtjeti za druge koji u ovom trenutku možda trebaju samo mali “push”.

 

Kampanja #MOŽEŠ! donosi priče ljudi koji su isto tako predugo odgađali njima važne stvari. Razlozi su bili svakakvi – strah, sram, zbunjenost, nedostatak vremena, premalo vjere u sebe…

 

Nakon što su donijeli odluku, život i poslovanje su im se promijenili nevjerojatno brzo:

-Odlazak iz obiteljske tvrtke u 47 godini i započinjanje novog biznisa, onog o kojem je sanjala od djetinjstva i za koji su joj cijeli život govorili da to nije “pravi posao” – aromaterapiji, bila je strašna, ali hrabra odluka koja je Suzani Kolarić omogućila da danas živi svoju svrhu.

Kampanju #MOŽEŠ! sa Suzanom Kolarić pogledajte ovdje.

-Knjiga “Vrtlarenje u skladu s prirodom” koja je odgađana 5 godina zbog “nedostatka vremena”, nakon donošenja odluke, izrade strategije i marljivog rada, za 3 mjeseca bila je tiskana i u rukama biovrtlarke i autorice Silvije Kolar-Fodor. Danas je bestseller.

Kampanju #MOŽEŠ! sa Silvijom Kolar-Fodor pogledajte ovdje.

-Osjećaj rastrganosti između posla i majčinstva Željka Posavec je nakon jedne edukacije zamijenila ponosom na svoj rad i svoj frizerski salon, a reorganizacija joj je omogućila da istovremeno bude zadovoljna svojim životom i poslom.

Kampanju #MOŽEŠ! sa Željkom Posavec pogledajte ovdje.

-Izlazak iz zone komfora i brendiranje je magistri farmacije Lidiji Vuljanić Rizk bilo teško, no danas nakon što je u vrlo kratkom vremenu postigla značajne rezultate svjedoči – ne zna zbog čega to nije i prije napravila.

Kampanju #MOŽEŠ! sa Lidijom Vuljanić Rizk pogledajte ovdje.

-Ivan Lisjak je zbog neuspjeha svog prijatelja povjerovao da ni on nema šanse dobiti sredstva za samozapošljavanje. Na Poduzetničkoj je konektaonici dobio savjete i poticaj, a danas je poduzetnik koji uspješno koristi sredstva za samozapošljavanje i bavi se poslom koji ga je zanimao od djetinjstva.

Kampanju #MOŽEŠ! s Ivanom Lisjakom  pogledajte ovdje.

-Jasmina Hadela je nakon dugog odgađanja u samo dva mjeseca razradila poduzetničku ideju i postala poduzetnica. Trebalo joj je samo malo podrške i usmjerenja.

Kampanju #MOŽEŠ! sa Jasminom Hadela pogledajte ovdje.

– Nataša Šparavec je odgojiteljica i majka dvoje djece koja puno uspješnije upravlja vremenom i obavlja sve svoje zadatke otkad je počela koristiti najjednostavniji mjesečni Konektin kalendar. Kaže da su nekad upravo najjednostavnija rješenja ona najefikasnija.

Kampanju #MOŽEŠ! sa Natašom Šparavec pogledajte ovdje.

Svima je zajedničko bilo što su sami sebi u jednom trenutku rekli MOŽEŠ!, a onda krenuli prema svom cilju.

Iako je bilo zamišljeno da kampanja traje u prosincu i siječnju, a videi su tjedno izlazili na Facebook stranici Marina Kolar & Konekta. Marina poručuje kako zbog iznimno dobrih povratnih informacija nastavlja sa kampanjom i predstavljanjem pozitivnih i uspješnih priča.

 

Imate vlastitu pozitivnu priču koju želite podijeliti s nama?

Napišite je u komentaru na Facebooku Marina Kolar & Konekta ili Poduzetna.com, objavite je na svom Facebooku, Instagramu ili YouTube kanalu, stavite hashtag #MOŽEŠ i inspirirajte druge.

Učinite 2020. godinu svojih osobnih i poslovnih pobjeda.

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.