Berry Cute – prvi brend koji omiljene slastice pretvara u neodoljive ukrase!

Boje, ukrasne mrvice i razigranost čine mini krafne s rupom hit slasticom koju obožavaju veliki i mali. Većini su drage kao jutarnji obrok, odlične su uz popodnevni čaj ili kavu i kao desert iza ručka. Dobro, budimo realni… ukusni Donuti vesele nas u svako doba dana!

Jedini “nedostatak” im je što nestaju brzinom munje. Pa onaj najzanimljiviji vizualni dio zapravo traje kratko, osim ako ih ne uslikamo i objavimo na društvenim mrežama da produžimo taj užitak.

Upravo zato smo se oduševili kada smo pronašli hrvatski brend koji ove popularne slastice radi u NEJESTIVOM obliku kako bi uživali u njihovom izgledu i dobili dekoraciju koja jednostavno mami osmijeh na lice. Ne možete ih jesti pa ste sigurni s viškom kilograma! 🙂

Zvuči nevjerojatno?

Onda još niste čuli za Berry Cute!

U  potrazi za osvježenjem otkrili smo da isti brend može učiniti da se vaš omiljeni sladoled ne otopi, a omiljene Donute pretvara u originalne dekoracije vašeg doma uz simpatične poruke!

Berry Cute je simpatičan novi brend koji izrađuje Donute, macaronse i sladolede kao ukrase dajući im realističan izgled, ali pretvorene u ukrasne slike kako ne bi došli u napast da ih zaista isprobate.

Željeli su spojiti dugogodišnju obiteljsku tradiciju izrade suvenira i ukrasa s ljubavlju prema slasticama. Upravo iz te dvije ljubavi je nastao Berry Cute brend koji je simpatičan ne samo djeci nego i odraslima. Prava mala umjetnička djela popularnih slastica.

 

Osvježite svoj dom sa simpatičnim porukama i veselim dekoracijama koje će uvesti boje i veselje u vaš dom.

Berry Cute proizvodi isključivo NE JESTIVE dekorativne artikle koji mogu biti odličan dar za vaše goste na vjenčanju uz simpatične poruke ili kao promotivni poslovni darovi za vaše klijente uz koje možete staviti svoju posjetnicu.

Sigurni smo da s ovakvim darom ne možete proći nezapaženo, a vaši gosti će biti oduševljeni. Odlično je što možete zatražiti ponudu za veće količine ili personalizirani tekst.

Ovi mini Donuti neodoljivo podsjećaju na prave pa je super što su osmišljeni kao zidna dekoracija jer nikad ne znate s klincima u blizini kada bi mogli poželjeti degustirati ove slastice namjenjene da vizualno uživate u njima.

Na recepturi su radili gotovo godinu dana, apsolutno sve je ručni rad i proizvedeno u Hrvatskoj.

Svaki artikl se zasebno obrađuje, nanosi boja i ukrašava. Svoje proizvode su zaštitili prepoznatljivim žigom koji se nalazi na stražnjoj strani svakog proizvoda.

Zašto se ograničiti samo na ljeto sa slasticama kad u njima možete uživati cijelu godinu, a najbolje od svega što se od pogleda na ove super proizvode sigurno nećete udebljati. 🙂

 

Svoju najdražu fotografiju sada možete sačuvati na najslađi način.

Ostavite nekome poruku na hladnjaku uz „Donut forget“ originalni donut ili izrazite ljubav na sladak način uz vašu fotografiju i neki od originalnih tekstova:

  • „Donut forget I love you“
  • „I love you more than ice cream“,
  • „Donut forget that you are awesome“,
  • „DONUT You Know – I’m So Glad You are My FRIEND“,
  • „You are the sprinkles on my donut“,
  • „You can’t buy happiness but you can buy donut“.

Budite kreativni i osmislite vlastiti originalan tekst jer uz vašu fotografiju stvarate jedinstvenu poruku ljubavi, baš kao što je svaki Donut jedinstven. S obzirom da se svaki Donut ručno izrađuje i da se tekstovi pišu ručno, obratite im se za personalizaciju kakvu želite.

 

Cijelu simpatičnu kolekciju možete pronaći i kao osvježenje u turističkoj ponudi boljih suvenirnica na Korčuli, u Zadru, Ninu, Umagu, Poreču, u Puli, Rapcu, Mošćeničkoj Dragi i Dubrovniku.

 

Ono što nas se posebno dojmilo je neodoljivi zidni sat sa šarenim Donutima. Za slatke minute i za podsjetnik da je svako vrijeme dobro za Donute. 🙂

Dakle, pravo je vrijeme da se odlučite čime ćete razveseliti sebe i svoje ukućane!

Cijelu ponudu možete pogledati na Berry Cute web stranici.

Facebook Berry Cute

Instagram Berry Cute

Mi smo oduševljeni ovim preslatkim brendom, a vi?

 

 

 

Pošalji ili podijeli na:

COPYRIGHT © 2018. SADRŽAJ UREĐUJE IVANA BERIŠIĆ. SVA PRAVA PRIDRŽANA.